ul-tavler
ul-logo

UL tavler – UL godkendelse

Titech er i dag UL godkendt til at producere ”Industrial Control Panels” UL file: NITW.E248255.

Hos Titech har vi UL godkendelse og kan producere eltavler efter standarden UL508A.

En godkendelse vi er stolte af, og som få danske eltavle-producenter har, og som betyder, at vi kan hjælpe de af vores kunder, der skal have eltavler til USA. Vi tilbyder bl.a.:

  • En skræddersyet løsning til konkurrencedygtig pris
  • Professionel sparring gennem hele processen – fra idé til færdigt produkt
  • Hurtig behandlingstid og punktlighed
  • Miljørigtig affaldshåndtering og komplet el-teknisk dokumentation

Komplet dokumentation på UL-tavler.

Hos Titech kan vi garantere, at din(e) UL tavle(r) lever op til standarden UL508A, samt at den følger proceduren NITW.E248255 og opfylder alle krav til opbygning, valg af materialer osv. Vi leverer en komplet el-teknisk dokumentation med relevante tegninger og dokumenter, så din UL-tavle kan klare ethvert tjek. Alle UL tavler får en label af en certificeret UL-inspektør, så den problemfrit kan indføres i USA.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at guide dig til det helt rette valg af UL tavle, så du er sikker på at få lige nøjagtig det produkt, du har brug for og til en konkurrencedygtig pris.

En samarbejdspartner du kan stole på

Alle vores faste kunder får tilknyttet en fast kontaktperson, der har det fulde ansvar for din tilfredshed og er din faste indgangsvinkel, når du skal have fat på os. Din kontaktperson hjælper dig med at udvikle dine ideer, kommer med forslag til forbedringer og følger op på din tilfredshed både her og nu og i alt fremtidigt samarbejde.

Alle vores UL tavler bliver produceret i Danmark, hvor vi kan overvåge produktionen og garantere dig den rette høje kvalitet.

Ring eller skriv til os på tlf. 63 96 65 65 eller titech@titech.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine UL-tavler.

Når du handler UL-tavler hos os, får du altid:

  • Kvalificeret sparring til at vælge de rigtige løsninger.
  • UL-tavler, der er bygget iht. UL508A og ovenstående godkendelse, og opfylder alle krav til opbygning, valg af komponenter mv.
  • UL-tavler med påført label til USA.
  • En komplet el-teknisk dokumentation, som indeholder relevante tegninger samt dokumenter vedr. UL.

Selve labelingen foretages af UL-inspektører, som inspicerer tavlerne, efter de er færdigbygget. Processen sikrer, at UL-anlægget kan indføres i USA uden problemer.